Двајцата талентирани фудбалери покажаа дека и музичката сцена не им е непозната и дека можат да направат спектакл.

Curva dell'Ariston fatevi sentire
Gli “ABBADeus” debuttano sul palco di #Sanremo2021 con “Io vagabondo”.
Ecco la clip integrale pic.twitter.com/omwmSu3SMf

— RaiPlay (@RaiPlay) March 4, 2021

На третата вечер на фестивалот Сан Ремо, Синиша Михајловиќ и Златан Ибрахимовиќ го изведоа италијанскиот хит Io Vagabundo, стар половина век, а перформансот ги оправда очекувањата.

Miha & Ibra

''Io vagabondo''

: RAI UNO#SANREMO2021 pic.twitter.com/afN9tS283y

— Arena Sport TV (@arenasport_tv) March 4, 2021

Во разговор со водителот, Синиша Михајловиќ рече дека е елегантен како Џејмс Бонд, дека му е Златан голем пријател, но дека од него се разликува по тоа што тој ја освоил Лигата на шампионите.