ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека утре поради отстранување дефект на водоводна мрежа на ул.Роза Луксембург 21, од 09:00 часот до завршување со активностите, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Роза Луксембург, како и […]

The post Утре без вода дел од корисниците во Центар и Гази Баба appeared first on opserver.mk.