– Без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Аеродром, Карпош, Центар и Студеничани заради технички зафати во дистрибутивната мрежа. Како што соопшти РЦУК – Скопје, по претходно известување од ЕВН, од 8:30 до […]

The post Утре без струја делови од Аеродром, Карпош, Центар и Студеничани appeared first on opserver.mk.