Само што се појави најавата за новото издание на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, јасно бешедека ситуацијата во односите меѓу членовите на жирито е баеги драматична и оваа недела. Ова издание беше обележано со искри меѓу нив, зачинети и со комични моменти. Во еден момент дојде до вербален дуел помеѓу Јелена Карлеуша и Вики Миљковиќ поради една од од кандидатките. „Според што таа е најдобра?“ – праша Карлеуша. „Според интерпретацијата“ – одговори Вики. „Ти по стари денови си почнала да се дрогираш!? Да не си пиела нешто вечерва?“ – ја праша Јелена. „Јас? Никогаш во животот“ – и одговори Вики. Како и обично, Марија Шерифовиќ им одржа лекција на сите во жирито во следниот момент. „Само зборувате, која од вас пееше вака на осумнаесет години во вашиот живот?“ – застана таа во одбрана на еден од кандидатите.Во еден момент Карлеуша и сврте грб на Марија, а Шерифовиќ гледаше право во голиот задник на Јелена. „Мојот живот? Погледни го, ова е мојот живот“ – и порача таа, покажувајќи ја голата задница, на што сите во студиото се изнасмејаа.

View this post on Instagram

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)