Тешка сообраќајна несреќа се случила пред 20 часот кај училиштето во Сингелиќ. Во несреќата учестувале мотор и машина за сечење на дрва. Возачот на моторот е повреден и итно е префрлен со Брза помош, додека пак другото лице кое управувало со машината, починало. Во моментов полицијата врши увид.