Легендарна пејачка Снежана Ѓуришиќ зборуваше за многу теми за кои досега не зборувала, па откри детали од своето минато како гостин во емисијата „Премиера“. Имено, Снежана призна дека во една прилика се степала на училиште, боруваше за тоа која пејачка е нејзин идол, а потоа се сети како Тито и помогнал. – Вистина е, јас бев џудист, спортист. Не се гордеам што се имам степано, но горда сум што после некој проблем секогаш сум првата која приоѓа да кажам дека ми е жал, рече таа. Нејзиниот идол била пејачката Лепа Лукиќ. -Знам дека како дете на 11 години пеев на прославата на роденденот на Тито, тоа гостување ми го промени и олесни животот кога е во прашање мојата кариера, продолжи пејачката. – Татко ми не можеше да добие прекоманда за Белград, а во Краљево немаше средно музичко училиште. Тогаш како мало девојче бев поканета да му ја пресечам тортата на Тито, седев до него и тој ме праша каде живеам, што работи татко ми. Реков дека би сакала татко ми да добие прекоманда и тоа се случи. За татко ми тоа беше врв, но јас не бев свесна за тежината за сето тоа затоа што бев дете, децата немаат страв. Тоа ми помогна да одам на училиште, благодарна сум и на Бога и на претседателот, искрено рече Снежана.