Што продавате сега од идентитетот? Ова прашање му го поставува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов. „Нели ги затворивте сите отворени прашања? Каде е датумот "добиен" од пред две години? А бе Костадине, клисару заевистички, гитла таму со твојот продаден идентитет за пари“ – порача тој.