Иако често во српските медими се пишува за односот на Лепа Брена и Александра Пријовиќ, па наводно снаата и свекрвата не се во најдобри односи, тие го покажаа сосема противното. Имено, секогаш кога имат прилика се дружат, а понекогаш знаат да споделат и заеднички фотографии. Овојпат, Брена и Пријовиќ се прошетаа низ центарот низ Белград односно низ Калемегдан. Очигледно, дека двете пејачки одлично се согласуваат и сакаат да поминуваат време заедно. Инаку, откако започна короната Лепа Брена постојавно е на патувања надвор од Србија, па чат – пат знае да се врати во Србија. Потсетуваме. Пријовиќ неодамна истакна дека прележела корона и дека еден месец нема мирис и вкус.