Како изгледаше Скопје пред земјотресот, а како изгледа денес?

Повозрасните македонски граѓани сигурно се сеќаваат на Скопје пред земјотресот, но и на изгледот на градот до почетокот новиот век кога полека почна агресивното градење што кулминира со проектот...

Поради ова е важно да се мијат рацете – Погледнете што му прави сапунот...

Советот што сите постојано го слушаме, но мора да го практикуваме овој период е честото миење раце со сапун и вода. Причината за ова е повеќе од очигледна – во...

Шокантен настап на рускиот патријарх – бугарскиот претседател доби руска лекција во својот кабинет

Рускиот патријарх Кирил без никакви дипломатски ракавици му соопштил на бугарскиот претседател Румен Радев, и тоа во неговиот кабинет во Софија дека Бугарија ја фалсификува историјата, негирајќи ја улогата...

Зафатенен родител !!!

Родителот си нашол механизам да е со детето ама и да е дом. https://youtu.be/p96Fa1JJbVU

Лазар Поп Трајков – Зошто плачиш, зошто жалиш

https://www.youtube.com/watch?v=B7wKV944RS8&t=19s Зошто плачиш, зошто жалиш Зошто плачиш, зошто жалиш,ти, високи Лисич?Одговара жаловитотој високи Лисич:„Јас ќе плача и ќе жала,дур до век и века,зашчо виду ка заклае,Лазо Попотрајков. Отсекое горда главаза пендесе лири,однесое...

Ја мишките

https://youtu.be/Y7lKg87xJLo

За Македонија се работи – Солунските Атентатори

Мајчице, сакавме само едно, да бидеме твои добри синови. Ако не успеавме, прости! ЌЕ ДОЈДАТ ЕДЕН ДЕН ПОДОБРИ ОД НАС !!! https://youtu.be/CCOcFSGThVg

Кристина Димовска – Македонско девојче

Кристина Димовска - Македонско девојче https://youtu.be/0VB8R6KlDx0

Машина за влез во ЕУ

К-15 пред време знаеле што ќе се случува со приемот на Македонија во ЕУ.. https://www.youtube.com/watch?v=tmvZltgOWs4

Кој ќе го слушне ова момче како пее, за момент ќе почуствувате дека Тоше...

Дванаесет празни години без нашиот Тоше. Помина точно толку време од оној кобен 16 октомври, кога во сообраќајна несреќа кај Нова Градишка не напушти нашата музичка ѕвезда,...
0:00
0:00