Фејсбук ќе блокира реклами кои нудат лажни лекови за корона вирусот

Фејсбук донесе одлука да ги забрани сите реклами кои нудат лажни лекови за корона вирусот како и објави кои создаваат паника и состојба за ургентност за купување на...

Американците во текот на карантинот најмногу гледале „Пријатели“

Американската CableTV.com спроведе истражување во сите 50 американски сојузни држави, за тоа кои серии Американците најмногу ги гледале додека биле во карантин поради новиот коронавирус. Резултатите покажале дека „Пријатели“...

Најгледани серии на Netflix за време на карантинот

Пред пандемијата многумина од нас одвај чекаа долг викенд за да се препуштат на лежење во пижами, јадење и гледање на омилената серија. Знаете како викаат, „внимавај што...

Игра со војување и одбрана на својата држава

Се работи за browser game во која играчот се става во улога на граѓанин на една држава (си бира која). За добредојдете админот ви дава почетен пак од...

Viber добива My Notes

Ракутен Вајбер (Rakuten Viber),една од водечките светски апликации за комуникација, денес ја најави новата услуга “My Notes“ (“Мои белешки“), која ќе ви помогне да ги организирате големите и...

Игра во која секој играч ја брани својата држава од непријателите

Игра во која секој играч ја брани својата држава. Се работи за browser игра во која играчот се става во улога на граѓанин. За почеток или за добродојде...

„WhatsApp“ престанува да работи на милиони телефони

Апликацијата „WhatsApp“ официјално престана да работи на милиони стари модели на „Iphone“ и „Android“ ширум светот. Корисниците на веќе неподржувачките мобилни телефони нема да можат повеќе да создаваат...

„WhatsApp“ престанува да работи на милиони телефони

Апликацијата „WhatsApp“ официјално престана да работи на милиони стари модели на „Iphone“ и „Android“ ширум светот. Корисниците на веќе неподржувачките мобилни телефони нема да можат повеќе да создаваат...

Фејсбук ќе блокира реклами кои нудат лажни лекови за корона вирусот

Фејсбук донесе одлука да ги забрани сите реклами кои нудат лажни лекови за корона вирусот како и објави кои создаваат паника и состојба за ургентност за купување на...

Американците во текот на карантинот најмногу гледале „Пријатели“

Американската CableTV.com спроведе истражување во сите 50 американски сојузни држави, за тоа кои серии Американците најмногу ги гледале додека биле во карантин поради новиот коронавирус. Резултатите покажале дека „Пријатели“...
0:00
0:00