Како што добро веќе се знае Бојана Родиќ веќе е во третиот месец од бременоста, а таа заедно со својот партнер на Божиќ ја објавија радосната вест.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Избраничката на Мирко Шијан која е и сестра на Богдана Ражнатовиќ неодамна позираше пред огледало во својот дом со што предизвика бура од реакции во јавноста.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Таа во прв план ги истакна градите додека трудничкото стомаче е прерано да и се познава. Во продолжение погледнете ги и фотографиите:

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)