Турскиот актер Кан Јаман (31) ја потврди врската со една од најубавите спортски новинарки, Дилета Леота (29), а од тој момент тој не престана да објавува нејзини фотографии. Имено со оглед на тоа што таа е водителка тој на Инстаграм објавува дека го следи секое нејзино појавување на малите екрани.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Додека одмара и гелда телевизија тој го слика и ТВ приемникот за да и покаже на својата драга колку му значи.