Апел за помош Исчезнато е лицето Жарко Спирески


Апел за помош Исчезнато е лицето Жарко Спирески | #Исчезнато е лицето Жарко Спирески #Исчезнато е лицето Жарко Спирески. Облечен во црна јакна со црвена постав?

Апел за помош Исчезнато е лицето Жарко Спирески | #Исчезнато е лицето Жарко Спирески #Исчезнато е лицето Жарко Спирески. Облечен во црна јакна со црвена постава # маслинеста блуза # фармерки и црни кондури. Последен пат е забележан во околината на Волково. Ве молиме ако имате некакви информации јавете се на 078 713 788 или најблиската полициска станица. и споделете за да видат повеќе луѓе. (ве молиме без злоупотреба на овие податоци)