Огромен екоцид се случува на реката Лепенец во с.Ново Село


Огромен екоцид се случува на реката Лепенец во с.Ново Село општина Ѓорче Петров

  • Споделете преку:
ПОГЛЕДНЕТЕ СОГРАЃАНИ И СПОДЕЛЕТЕ
 
Погледнете ги овие траорни сцени од еколошката катастрофа што и се случува на река Лепенец во Ново Село, ова не е никаде на друго место туку е во нашата општина Ѓорче Петров.
 
На оваа локација се создаде најголемата, најужасната дива депонија во Македонија. Погледнете и запрашајте се - Зошто ?
 
- Зошто мора да ни се случува токму ова баш кај нас.
- Зарем се поважни нечии црни бизниси од она што значи живот за сите нас .
- Зарем немаме доволно еко свест за да си кажеме стоп, крај, нема повеќе да го дозволиме ова!
 
Погледнете уште еднаш и споделете.
 
Споделете за сите да ги видат овие сцени и да пратиме порака до сите одговорни да се стави крај на овој еколошки помор
 
СТОП ЗА ДИВАТА ДЕПОНИЈА ВО НОВО СЕЛО
 
 
118 Прегледи