Александар Наумовски се фалиме за 100 метри асфалт


Александар Наумовски се фалиме за 100 метри асфалт

Доказ колку оваа држава е со зарѓан систем, колку сме пропаднати и колку сме деорганизирани.
Стигнавме да се фалиме за 100 метри асфалт во 2021 година во 21 век.
Во светот се градат висечки градини, подземни тунели, воздушни возови, метроа, шуми во сред град.
Народот гледа панично да фати карта во еден правец овде.
Бега и не се враќа.
Апаши и лопови.
ЗЛАТНА ДРЖАВА ЕБАВТЕ !
 
 
 
142 Views