Стојкоски : Моќно Ѓорче ! Иднина и Енергија е моето мото.


Стојкоски : Моќно Ѓорче ! Иднина и Енергија е моето мото.

 
 На вчерашната промоција за идниот градоначалник за Ѓорче Петров д-р Александар Стојковски истакна .

МОЌНО ЃОРЧЕ !
Благодарам Ѓорче на огромната поддршка на самиот старт на нашето патување.
ИДНИНА И ЕНЕРГИЈА Е МОЕТО МОТО !
Заедно ќе го направиме Ѓорче Петров поубаво место за живеење за сите нас !