Куновска му се изнасмеа на Заев за изјавата дека сите градоначалници му се другари


Куновска му се изнасмеа на Заев за изјавата дека сите градоначалници му се другари

Сто посто, му порача актерката Софија Куновска и поранешна функционерка од СДСМ, на сегашниот претседател на партијата Зоран Заев.

Оваа реакција доаѓа откако претходно денеска тој рече дека анкетите ќе покажат кои ќе бидат кандидатите за градоначалници од СДСМ за престојните локални избори, иако него сите сегашни градоначалници му се пријатели.

127 Views