Почитувани читатели на убавиот збор писателката Соња Таировска Ѓурчак со почит и радост ве поканува да сте дел од оваа радост на книгата „СВЕТЛИНАТА НА ЗБОРОТ„.

Промоцијата ќе се одржи во Ликовниот салон во Велес на 21.10.2020 година (среда) во 18 часот. Промотори на книгата ќе се Лиле Арсова, Марина Стојанова,а читатели Спња Гаврилова и Јасмина Ѓорѓиева.