Полициски службеници од ЕВР Кисела Вода денеска во 14:15 часот го приведоа Б.П. (31) од Скопје, кој се барал со потерница во врска со чл.237 од КЗ на Република Северна Македонија, а по наредба на Основен суд Скопје за издржување на казна затвор од две години.

Текстот Приведен скопјанец баран со потерница е превземен од МАКФАКС.