Клинт и Мелоди Едуард се веќе неколку години во брак и од неодамна добија и прекрасно момче со кое ја крунисаа нивната љубов. За да ја поддржи неговата сопруга, Клинт одлучил да ги подели домашни обврски со истата. Еден ден, додека Клинт разговараше со неговата мајка на телефон и истовремено миеше садови, одеднаш таа го праша како не го...
Може ли да имате премногу шеќер во вашата лимонада? Да може. Можете ли да се заситете од целата вознемирувачка позитивност што е исценирана или премногу клише за навистина да функционира? Додека сте зафатени со размислување за сите инспиративни цитати што сте ги виделе изминатата недела и сфаќате дека можат да бидат досадни, погледнете ги овие цитати кои се сурови,...
0:00
0:00