Новото момче на Цеца Ражнатовиќ, Богдан Срејовиќ зад себе има брак со Зорана Срејовиќ со која има и ќерка, а по разводот тој стапи во врска со архитектката и дизајнерката Влада Радосављевиќ. Парот во врска беше две години, а она ќе биде запаметена во јавноста по она што и се случило во 2016 година од страна на непознато лице.

View this post on Instagram

A post shared by ✨ 𝑉𝑙𝑎𝑑𝑎𝑛𝑎 𝑅𝑎𝑑𝑜𝑠𝑎𝑣𝑙𝑗𝑒𝑣𝑖𝑐 ✨ (@v.anila_r.ed)

Имено пред влезот од нејзината зграда непознато лице и истурило киселина врз нејзиното лице, а по настанот таа била пренесена во болница. На лицето таа имала изгореници од шести степен и оштетен вид.

View this post on Instagram

A post shared by ✨ 𝑉𝑙𝑎𝑑𝑎𝑛𝑎 𝑅𝑎𝑑𝑜𝑠𝑎𝑣𝑙𝑗𝑒𝑣𝑖𝑐 ✨ (@v.anila_r.ed)

По тешкиот период таа успеа да оздрави, а како присетување на настанот неодамна објави и фотографија од пеколниот момент во 2016 година.

View this post on Instagram

A post shared by ✨ 𝑉𝑙𝑎𝑑𝑎𝑛𝑎 𝑅𝑎𝑑𝑜𝑠𝑎𝑣𝑙𝑗𝑒𝑣𝑖𝑐 ✨ (@v.anila_r.ed)