Српскиот текстописец Марина Туцаковиќ ретко се појавува во јавноста откако јавноста дозна дека таа се бори со ракот. Сепак иако не се појавува во јавноста, нејзиниот син сподели и фотографија од својата мајка од заедничкото зимување на Златибор. Марина на себе имаше џемпер, плави пантолани и капа, секако неизоставен дел беше и заштитната маска.