Прескакање. – Двајца го затегнуваат појасот, во восочина на човечко тело, а останатите играчи го прескокнуваат. Има случаи кога играчите бараат појасот да се крене нешто повисоко и тоа на ножови. Фрлање камен и скокање […]

The post Од минатото на Малешевијата: Јуначки игри appeared first on opserver.mk.