15 декември 2020 Народна филозофија Народни пословици и поговорки Чужината е бел образ. (Охрид) – Човекот откако ќе отиде на туѓина ќе спечали пари со кои може да си ги расчисти сметките и да биде […]

The post Oбичаи и верувања appeared first on opserver.mk.