25 ноември 2020 Практична филозофија на Мијаците Вије ич не се погаѓате: еден сте в осој, други в присој. Вашево родство је деветта вода киселина. Во туѓа жена деца не се правит. Во Турчина вера […]

The post Oбичаи и верувања appeared first on opserver.mk.