Сообраќајот на магистралниот пат Прилеп – Градско, кај „Заполошки мост“ е нормализиран, соопшти АМСМ. Прекинот на сообраќајот, како што велат од АМСМ, бил поради одржување на јавен собир.

The post Нормализиран сообраќајот на магистралниот пат Прилеп – Градско appeared first on opserver.mk.