– Нивото на Охридското Езеро денеска е за два сантиметри под дозволениот минимум, а Преспанското Езеро за 46 сантиметри го има надминато апсолутниот минимум, покажуваат денешните мерења на Управата за хидрометеоролошки работи. Кај реките забележано […]

The post Нивото на Охридското Езеро два сантиметри по минимумот appeared first on opserver.mk.