15 декември 2020 – Ден на есперантската книга 37.- Роден е римскиот цар Нерон Клавдиј Цезар Август Германик, еден од најконтроверзните владетели во историјата на Римското царство. На престолот во 54 година го донесла неговата […]

The post На денешен ден appeared first on opserver.mk.