ВМРО се сака и во добри, но и во тешки моменти. Како и секогаш низ историјата, ВМРО-ДПМНЕ повторно ќе победи. Ќе ги победиме сите заедно на купче!!!, пишува на својата Фејсбук страница потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски.