– Поради појава на магла, видливоста на патниот правец Гостивар – Кичево е намалена на 50 – 70 метри, на патниот правец Велес – Штип од 100 – 150 метри и на планинскиот премин Ѓавато […]

The post Магла на патните правци Гостивар – Кичево, Велес – Штип и на Ѓавато appeared first on opserver.mk.