Локалниот пат за село Ростуше утре во периодот од 10 до 17 часот ќе биде затворен за сообраќај поради асфалтирање. -Асфалтирањето на патот, кој е од витално значење за сите граѓани на општина Маврово и […]

The post Локалниот пат за село Ростуше утре затворен за сообраќај од 10 до 17 часот appeared first on opserver.mk.