За температура од 37,2°C не земајте „парацетамол“

За температура од 37,2°C не земајте „парацетамол“ Александра Спасеска 02.12.2020 / 07:59 Здравје ...

Тестирање треба да се направи два, три дена по појавата на првите симптоми

Тестирање треба да се направи два, три дена по појавата на првите симптоми Александра Спасеска 02.12.2020 / 13:26 ...

Храна која го чува вашиот имунитет во зима

Храна која го чува вашиот имунитет во зима Марта Стефановска 02.12.2020 / 15:25 Здравје ...

Проф. д-р Докиќ: Има две групи на пациенти со COVID-19

Проф. д-р Докиќ: Има две групи на пациенти со COVID-19 Александра Спасеска 02.12.2020 / 08:17 ...

Симптомите на COVID-19 се јавуваат по овој редослед

Симптомите на COVID-19 се јавуваат по овој редослед Александра Спасеска 01.12.2020 / 08:30 Здравје ...

Како алкохолот влијае врз имунолошкиот систем?

Како алкохолот влијае врз имунолошкиот систем? Марта Стефановска 01.12.2020 / 15:25 Здравје ...

Колку капки се потребни за некој да се зарази со коронавирусот?

Колку капки се потребни за некој да се зарази со коронавирусот? Билјана Богоеска 01.12.2020 / 15:08 ...

Спутник V нема компоненти за микрочипување луѓе

Спутник V нема компоненти за микрочипување луѓе Билјана Богоеска 01.12.2020 / 09:39 Здравје ...

Луѓето со крвна група 0 имаат помал ризик од инфекција со коронавирус

Луѓето со крвна група 0 имаат помал ризик од инфекција со коронавирус Александра Спасеска 30.11.2020 / 11:56 ...

Витаминот Д не помага во тешки случаи на COVID-19

Витаминот Д не помага во тешки случаи на COVID-19 Александра Спасеска 30.11.2020 / 13:01 Здравје...

Бидете ни пријатели

7,276FansLike
12,900FollowersFollow
105FollowersFollow
16,900SubscribersSubscribe

Љубов и секс

Што навистина мислат мажите за женските гради?

Студија објавена во Evolution and Human Behavior откри интересни податоци за тоа што навистина мислат мажите за женските гради. Според резултатите, на мажите...

Седум реченици кои мажите ги кажуваат кога повеќе не ја сакаат нивната партнерка

Иако понекогаш ситуацијата во која се наоѓаме, на која претходела расправија, нè доведува да кажеме одредени зборови кои всушност не ги мислиме, сепак доколку...

Руски психолог открива поради која причина жените најчесто се врзуваат за еден маж

Многу мажи велат дека е невозможно да се разберат жените затоа што тие имаат своја женска логика и различен пристап кон нештата. Но, истакнатиот...