Како да се ослободите од подуеност на стомакот? Александра Спасеска 27.11.2020 / 16:08

Gravity Transformation – Fat Loss Experts имаат совети за вас ако имате подуен стомак и задржувате премногу течности во телото, што предизвикува и отоци на зглобовите и на лицето.

Category Здравје Tags подуеност Video Embed Teaser Media Author/Source А.С. Content appears in Metro On Видео