Изберете ја фотографијата што најмногу ви се допаѓа за да дознаете што ве чека во ноември. Интуицијата нема да ви дозволи да направите грешка, па наскоро ќе можете да откриете што ве очекува во следниот месец. 1. Ноември ќе биде одличен период за стекнување нови знаења и вештини што ќе го променат вашиот живот на подобро. Ако сте доволно внимателни и не ги игнорирате знаците на судбина, ќе имате навистина широк спектар на можности. Обидете се да бидете многу внимателни – деталите ќе бидат поважни од кога било досега. 2. Следуваат настани што ќе го променат вашиот поглед на светот. Овој период ќе биде погоден за постигнување успех и за спроведување храбри идеи. Не плашете се да експериментирате и да ги ослободите своите таленти – ова е поволен период за тоа. Среќата ќе ви се насмевне и ќе биде на ваша страна. 3. Ноември ќе биде полн со изненадувања и со пријатни откритија. Ако бидете внимателни, сигурно ќе ги забележите знаците испратени од судбината и тие ќе ви покажат во која насока треба да се движите. Верувајте ѝ на вашата интуиција, тоа ќе ви помогне да се справите со сите тешкотии. Во вашиот живот ќе влезе нова личност што ќе ви даде поттик за напредок. 4. Ноември ќе биде успешен ако не дозволите да ве совлада меланхолијата. Излегувајте почесто со пријателите, стекнувајте нови пријатели, не плашете се да учествувате во дискусии. Ако имате можност, патувајте. Позитивниот став ќе внесе повеќе боја во вашиот живот и ќе го поттикне напредокот. Следете ги знаците на судбина, тие може да ви помогнат да ги надминете и најголемите пречки. извор: кафепауза