Во Полициско одделение Шуто Оризари, вчера во 12.35 часот С.Б.(24) од Скопје пријавил дека се оддалечил неговиот чичко И.Б.(78), лице со здравствени проблеми. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.