На магистралниот пат А2, патен правец Струга – граничен премин Ќафасан (поточно од бензиската пумпа на Окта до село Франгово), ЈП Македонијапат во наредните 4 дена ќе изведува работи на пат (асфалтирање). На местото ќе […]

The post Градежни работи на патот од Струга за Ќафасан appeared first on opserver.mk.