Живата шпанска легенда има голема желба да се врати во Барселона, но не сака да биде дел од нечија кампања пред претседателските избори што ќе се одржат идниот месец.

Пред два дена одекна веста за враќањето на Пау Гасол во Блауграна, но 40-годишниот центар веднаш излезе со соопштение дека ништо не е договорено.

Целиот текст можете да го прочитате на следниот ЛИНК.