Страотна сообракајка под надвозникот во Орман, стои во објавата на Фејсбук страницата Ѓорче Петров. Се надеваме нема повредени, внимателно возете не го загрозувајте вашиот, а и животот на останатите учесници во сообракајот. Самите фотографии од превртениот автомобил на кров сведочат дека сатанува за тешка сообраќајна незгода. Засега нема официјални информации за околу овој настан во Орман.