Златан Ибрахимовиќ многупати знаел на посебен начин да го привлече вниманието на јавноста каде настапува, но сега уште еднаш потврди дека тој е посебен со секој негов потег.

Шведскиот фудбалер направил неверојатен потег, им подарил на сите свои колеги по еден од новите плејстешени 5, кој е нов и скоро промовиран.

Прашање е кој бил главниот мотив за ваквиот гест на ветеранот од Шведска, но дефинитивно ова привлече сериозно внимание на „чизмата“.

Zlatan Ibrahimovic gifted a PS5 to every single AC Milan squad player.

What a guy. pic.twitter.com/RRsDoVkvwJ

— FootballFunnys (@FootballFunnnys) November 19, 2020