Еден од најдобрите фудбалери на денешницата, Кристијано Роналдо е голем љубител на автомобили и не штеди пари кога станува збор за добро парче.

Познато е дека Роналдо неодамна издвои дури два милиони фунти за да го купи Бугати Чирон, а со тоа се пофали и на социјалните мрежи.

Овој автомобил е навистина ѕвер и еден од најдобрите во светот.

Како изгледа од внатре покажа неговата понежна половина Георгина. Од она што може да се види се забележува дека ентериерот е фантазија сам посебе.