– Поради планирани технички зафати во електродистрибутивната мрежа денеска без струја од 9 до 15 часот ќе останат дел од корисниците од улицата Франце Прешерн во општина Карпош, а од 9 до 12 часот корисниците од селото […]

The post Делови од Студеничани, Чучер-Сандево и Чаир без струја appeared first on opserver.mk.