02.12.2020 Ја известуваме јавноста дека прекинот на испораката на топлинска енергија во тек на денешниот ден не се должи на дефект во Топлана Исток Дефект на електроенергетската мрежа во реон на Гази Баба, на која […]

The post Дефект на електроенергетската мрежа во реон на Гази Баба беше причина за прекин на испорака на топлинска енергија appeared first on opserver.mk.