Секогаш треба да сме хумани и да си помогнеме тогаш кога е најпотребно, а сега најголема помош и потреба да ја покажеме нашата хуманост е да помогнеме на Лазе Најдовски сопруг и родител да две малолетни деца, хуманист кој помагал во секоја ваква хумана акција кога се работи за човечка судбина.

Ситуацијата со неговото здравје поради вирусот ковид-19 сериозно се влоши и семејството одлучи да се побара помош во болницата Жан Митрев. Затоа се потребни хитни 866,000 денари за негово лекување.

Денеска 15.12.2020 година е роденденот на Лазе и полни 42 години , а најголем роденденски подарок ќе биде ако ги соберат сретствата за негово лекување.

ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТА ХУМАНОСТ И ДА ДОНИРАМЕ

  • Сметка за донација: 210501598648804 НЛБ Банка
  • Телефон за донација : 143-104 (100 денари -повик)