Српската пејачка Сандра Африка важи за една од најатрактивните српски пејачки во регионот и пошироко. Кога и да се појави го предизвикува целото внимание околу себе, а многумина мажи посакувале да ја имаат барем на момент. Иако досега никогаш во јавноста не открила дали има момче, Сандра сега пред очите на јавноста и фановите на Инстаграм им откри со кого спие. Имено во исти кревет пејачката откри дека спие со своето куче кое и го зафатил речиси целиот кревет, погледнете.