– Дел од корисниците од улица „Дижонска“ денеска ќе бидат без вода. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“-Скопје, прекинатото водоснабдување е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 5/4 (Цола) на улица „Дижонска“ бр.30 […]

The post Без вода дел од корисниците од улица „Дижонска“ appeared first on opserver.mk.