ЕВН информира дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре и задутре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општините Центар, Аеродром, Кисела Вода, Бутел и Ѓорче Петров. Утре, од 09:00 до […]

The post Без струја утре и задутре дел од жителите на Центар, Аеродером, Бутел, Кисела Вода и Ѓорче Петров appeared first on opserver.mk.