Aleksandar

1078 POSTS 0 COMMENTS

Јорданов до Петровска: Според закон не е предвидено ниту една институција...

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Иван Јорданов вечерва во „Објектив“ на МТВ и посочи на Славјанка Петровска од СДСМ дека според законот за организација на државната...
0:00
0:00