– Денеска среда, 16 декември 2020 година, 352-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 14 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 55 минути, а ќе зајде во 16 часот […]

The post Астрономски календар appeared first on opserver.mk.