– Денеска сабота, 5 декември 2020 година, 341-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 25 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 45 минути, а ќе зајде во 16 часот […]

The post Астрономски календар appeared first on opserver.mk.