Денеска среда, 2 декември 2020 година, 338-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 28 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 42 минути, а ќе зајде во 16 часот и […]

The post Астрономски календар appeared first on opserver.mk.